رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برج لوکس الهیه تهران متری یک میلیارد تومان! | شرط عجیب برای بازدید

  • کد خبر: ۱۹۷۵۴۹
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۳
برج لوکس الهیه تهران متری یک میلیارد تومان! | شرط عجیب برای بازدید
پنت‌هاوس گران‌ترین برج منطقه الهیه تهران متری یک میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است؛ مشاور املاکی که این آگهی را منتشر کرده ادعا می‌کند که خریداران باید پرینت حساب خود را برای بازدید ارائه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها آگهی‌های پیش فروش ملک از رقم‌هایی غیرمنطقی پرده برمی‌دارند که در آمار‌های اعلام شده از وضعیت بازار مسکن تهران جایی ندارند.

در میان این آگهی‌ها در شبکه‌های اجتماعی، تبلیغ فروش واحد‌های یک برج باغ که در محله الهیه و خیابان فرشته تهران قرار گرفته توجه را به خود جلب می‌کند؛ گران‌ترین برج منطقه الهیه، هر مترمربع پنت هاوس ۹۵۰ متری آن، یک میلیارد تومان!

به عبارتی می‌شود گفت که قیمت نهایی این پنت هاوس، ۹۵۰ میلیارد تومان است. این در حالی است که در منطقه یک تهران، بنا به داده‌های بانک مرکزی، متوسط قیمت هر مترمربع مسکن در منطقه یک پایتخت، ۱۳۴ میلیون تومان است.

در توضیحات دیگر این برج آمده که زمین پروژه به مساحت ۶۰۰۰ متر است و در ۲۷ طبقه شامل ۶ طبقه در تراز منفی، یک طبقه در تراز همکف و ۲۰ طبقه روی همکف طراحی شده که شامل ۷۰ واحد مسکونی با مساحت‌های ۴۳۰ و ۵۱۰ و ۹۵۰ مترمربع است.

هرچند تلاش شد تا در گفتگو با مدیر فروش این پروژه ساختمانی، اطلاعات دقیقی در زمینه قیمت‌های ادعا شده در فضای مجازی درباره برج دریافت کند، اما علیرضا جلالی که خود را مدیر فروش این پروژه ساختمانی معرفی کرده است تنها به تکذیب برخی اطلاعات در زمینه این پروژه اکتفا کرد.

بر اساس پیامی که جلالی ارسال کرده است، آنچه قیمت نجومی در مورد پنت‌هاوس این مجموعه و شرط بازدید در آگهی تبلیغاتی از این برج در فضای مجازی منتشر شده و دست به دست می‌شود، واقعیت ندارد.

اما سایر پنت‌هاوس‌های محله الهیه با چه قیمتی آگهی شده‌اند؟ بررسی فایل واحد‌های پنت هاوس این محله در پلتفرم‌های خریدوفروش مسکن نشان می‌دهد، برای پنت‌هاوسی با ۱۸۰ مترمربع زیربنا و ۲۵ سال ساخت نیز، ۲۴ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است. واحدی پنت هاوس با ۹۲۰ مترمربع مساحت و نوساز، ۵۹۰ میلیارد تومان به فروش می‌رسد.

البته با بودجه کمتر هم می‌توان در الهیه صاحب یک پنت هاوس شد؛ واحدی با متراژ ۹۰ مترمربع مساحت و ۱۲ سال ساخت با قیمت ۱۷ میلیارد تومان و واحدی دیگر با ۱۸۰ مترمربع زیربنا و ۲۵ سال قدمت، ۲۴ میلیارد تومان عرضه شده است.

واحدی دیگر با ۲۹۰ مترمربع زیربنا و ۱۰ سال عمربنا، ۳۹ میلیارد تومان و آپارتمانی با ۲۸۳ مترمربع مساحت و ۷ سال ساخت، ۳۸ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است.

برج لوکس الهیه تهران متری یک میلیارد تومان! | شرط عجیب برای بازدید

منبع: اکو ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->